Interim Finance Professionals

die het verschil maken.

 

 

Wij zijn 100% SAP

We accelerate your SAP!

 

Herkenbaar? Uw organisatie koopt een A-merk ERP-pakket, namelijk SAP. U verwacht er veel van. En terecht! Toch voelt u dat uw organisatie niet het maximale uit deze fantastische software haalt. Wat doet u?

 

Verder had de lancering soepeler kunnen verlopen en dus met lagere kosten. Bijvoorbeeld als u eerder een goede key-user aan boord had. Iemand die alle SAP ins en outs kent en beschikt over een solide basis als administrateur of (assistent) controller.

 

SAP implementatie: check! En nu?

En als alles eenmaal loopt, wat dan? Dan zoekt u waarschijnlijk naar een tijdelijke finance professional die de kennis en capaciteit van uw organisatie direct uitbreidt. U wilt een gespecialiseerde consultant die alle kreukels gladstrijkt en uw SAP-implementatie naar een succesvolle afronding brengt.

 

Maar waar let u op als u nu echt wilt gaan voor een SAP succes? Korte inwerktijd, parate kennis op hoog niveau, betrouwbaarheid en de bereidheid om kennis te delen met de vaste mensen. Dat is wat u verwacht van een SAP interim finance professional.

 

Nooit te laat voor het betrekken van experts!

Kies dan voor een SAP interim finance professional of controller van Panenqa. Die zijn namelijk meteen productief. Wij kennen SAP op ons duimpje en delen onze kennis direct met uw organisatie. De tastbare resultaten, waar u voor de start met SAP al op hoopte, liggen met een interim finance professional van Panenqa voor het oprapen. SAP is immers niet zomaar een systeem, dus waarom zou u er niet uithalen wat erin zit?

 

Lees meer  

Nieuwste vacatures

Laatste nieuws