De combinatie Tilburg Trappers en Panenqa

Tilburg Trappers & Panenqa

 

Door Rob van de Sanden op 20 augustus 2022

 

Ijshockey en Panenqa een bijzondere combinatie? Eigenlijk niet. Panenqa is uniek in haar soort en dat zijn de Tilburg Trappers ook.

 

Panenqa is uniek, omdat wij de enige interim finance organisatie zijn met een 100% SAP focus.

 

De Tilburg trappers zijn ook uniek: zij zijn het enige professionele ijshockeyteam van Nederland. Om die reden spelen de trappers in de Duitse competitie en werden daar de afgelopen drie jaar kampioen. Een Nederlands Team kampioen van Duitsland? Tja. Dat is zeker uniek!

 

Ijshockey leeft dan ook enorm. Iedere week is het stadion uitverkocht en het uitvak met Duitse supporters vormt daar geen uitzondering op.

 

 

Panenqa heeft ook komend seizoen weer mooie plaatsen gereserveerd bij de Tilburg Trappers om hiermee met medewerkers en relaties mooie wedstrijden te gaan bekijken. 🏒 We hopen dat dit jaar weer alle wedstrijden met publiek gespeeld kunnen worden en dat de Trappers weer hoge ogen gooien in de competitie! 🏆

 

Enthousiast geworden over wat Panenqa allemaal doet? 

Zie jij jezelf aan de slag gaan als finance professional? Of wil je graag wat meer informatie over de carrièremogelijkheden bij Panenqa. Bekijk dan onze vacatures of neem direct contact via 06-52637614 of via [email protected].

 

 

Laatste nieuws