Villa Pardoes Winterrun

Villa Pardoes Winterrun

 

Door Rob van de Sanden op 19 december 2022

 

Panenqa voelt zich erg verbonden met de missie van Villa Pardoes: een onvergetelijke vakantieweek verzorgen voor ernstig zieke kinderen en voor hun gezin en daarom zijn wij erg blij dat wij ons steentje kunnen bijdragen.

 

Naast onze bijdragen bakken we regelmatig ook pannenkoeken voor de gezinnen in de Villa. Fijn voor de gezinnen en voor onze interim professionals een gelegenheid om met eigen ogen te zien wat voor goed werk Villa Pardoes doet! 

 

 

Maar afgelopen december hebben we deelgenomen aan een hele andere activiteit! Namelijke de Villa Pardoes Winterrun om ervoor te zorgen dat aankomend jaar nog meer gezinnen kunnen genieten van een week in de Villa. Wij zijn trots op ons behaalde resultaat van €5.500! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast was het ook een mooie gelegenheid om onze collega’s te bedanken voor hun geweldige inzet van het afgelopen jaar & te proosten op de feestdagen! 🎅🏼🎄

 

Geïnteresseerd in werken bij Panenqa?

Lijkt het je gaaf om bij Panenqa aan de slag te gaan? Dat kan! Neem dan contact op met onze recruiter Floortje van Ham op 06-34 91 83 98 of met Rob van de Sanden op 06-14 03 79 31. Liever eerst wat meer weten over hoe het is om te werken bij Panenqa? Neem dan een kijkje op onze werken bij Panenqa pagina of vacatures

 

Op de hoogte blijven van al het nieuws en interessante blogs?

Blijf jij graag op de hoogte van de laatste updates? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onder aan de pagina en houd onze nieuws en blogs pagina goed in de gaten. 

Laatste nieuws