Hooggeschoolde Finance Professionals

vindt u bij Panenqa

SAP Interim Finance

 

Digitalisering en automatisering van de financiële administratie is aan de orde van de dag. De doelen zijn kostenbesparing en meer grip op financiële processen. Wilt u de investeringen in digitalisering omzetten in tastbare resultaten? Dan is diepgaande kennis en hoger gekwalificeerd SAP personeel nodig.

 

Direct inzetbare interim finance professionals

De interim finance professionals van Panenqa zijn allemaal HBO/WO opgeleid en hebben veel ervaring met de digitalisering en automatisering van administratieve processen in SAP omgevingen.

 

Wij hebben een duidelijke hands-on mentaliteit. Die komt in het bijzonder van pas bij organisaties met een tijdelijke behoefte aan gemotiveerde en kundige administratieve SAP professionals. Dan wilt u niet dat een interim professional zich de eerste week inleest of een ingewikkeld plan opstelt.

 

Dankzij actuele SAP-kennis zijn onze interim finance professionals snel ingewerkt. Ze voegen dus direct waarde toe! Panenqa professionals zijn voor iedere organisatie die met SAP werkt de ideale interim invulling. Geen tijdverlies, maar direct aan de slag.

 

Detachering

Door middel van detachering vullen de finance professionals van Panenqa tijdelijke posities in binnen de financiële kolom van organisaties. Onze mensen zijn betrokken, helpen onze opdrachtgevers écht verder en zijn door hun parate SAP-kennis snel inzetbaar. Alle SAP consultants zijn minimaal HBO opgeleid en vervullen de volgende interim rollen:

 

  • A/P accountant / Crediteurenmedewerker
  • A/R accountant / Debiteurenmedewerker
  • G/L accountant / Grootboekmedewerker
  • Assistent Controller
  • Teamleider Finance

 

SSC: succesvol opereren binnen een internationale Shared Service Center omgeving

Wij werken voor shared service organisaties die SAP als ERP-systeem gebruiken. Wij beheersen deze processen als geen ander. Bij ons werken professionals met ‘native’ kennis van diverse talen, zoals Engels, Duits, Frans, Spaans en de Scandinavische talen. Ideaal bij de ondersteuning van uw shared service omgeving!

 

Uiteraard is en blijft de basis voor onze mensen een goede finance kennis en uitstekende SAP vaardigheden. Deze taal van hoogwaardige kennis, spreken we bij Panenqa allemaal en we houden die niet voor onszelf! Onze professionals delen hun uitgebreide kennis als vanzelfsprekend met de mensen in uw organisatie. Zo profiteert u blijvend van een optimaal werkend SAP-systeem.

 

Uw administratie outsourcen?

Wij vertellen u graag hoe we dit voor uw organisatie realiseren. Ons kantoor is de perfecte locatie waar SAP kennis en ervaring zich inzetten voor uw outsourcingwensen. U kunt ervoor kiezen om uw SAP administratie gedeeltelijk of volledig uit te besteden. Vanuit ons kantoor in Den Bosch zorgen wij ervoor dat u zich binnen no-time kunt richten op uw kerntaken en het besparen van kosten.

 

Neem contact met ons op  

Op zoek naar een

SAP professional?

 

Neem contact op

SAP specialist

of finance professional?

Bekijk onze

vacatures