Het team van Panenqa

Werken bij Panenqa

Samen maken we echt het verschil als Interim Finance professionals

Van het optimaal ondersteunen bij procesoptimalisaties tot aan professionele hulp bieden bij uitdagingen binnen de planning- en controlcyclus, als finance Controller bij Panenqa help jij onze opdrachtgevers om het beste uit SAP te halen.

 

Of je nou net start aan jouw finance carrière of toe bent aan een nieuwe uitdaging, bij Panenqa krijg je óók de kans om het beste uit jezelf te halen. Want niet alleen staat jouw ontwikkeling bij ons centraal, daarnaast maken we jouw werk uitdagend en afwisselend.

Bekijk hier onze vacatures!

Dé 5 redenen om bij Panenqa te werken

Panenqa Beeldmerk

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij bieden meer dan een goed salaris, bij ons sta jij als werknemer centraal. Hierbij krijg je altijd een vast contract voor onbepaalde tijd en een lease-auto.

Panenqa Beeldmerk

Hecht, betrokken team

Naast hard werken, maken we ook veel lol. Niet alleen jouw nieuwe werkgevers hebben oog voor jou, ook je nieuwe collega’s staan altijd voor jou klaar.

Panenqa Beeldmerk

Snelle persoonlijke ontwikkeling

Volop kansen om inhoudelijk en op het gebied van competenties te groeien. Hierbij kijken we echt naar jou als individu en leveren maatwerk.

 

Panenqa Beeldmerk

Je blijft jezelf uitdagen

Interessante projecten bij diverse opdrachtgevers in de profit- en non-profit sector.

 

Panenqa Beeldmerk

Toekomstbestendig

Door ons specialisme in SAP finance & IT blijf jij relevant, nu en in de toekomst.

 

Voor wie kom je te werken?

Heineken logo Vattenfall Logo Rabobank logo Alliander Logo Bilfinder logo Vrumona logo
Rosie Interim Finance Professional bij Panenqa

Rosie – Interim Finance Professional bij Panenqa

“Ik ben blij dat ik de stap naar Panenqa gezet heb. Door mijn opdrachten heb ik super veel zelfvertrouwen gekregen.”

 

Het verhaal van Rosie

Jij bent ons kapitaal!

 

Jouw ontwikkeling staat centraal bij Panenqa. Door interessante opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers te doen, ontwikkel je je qua inhoud, maar zeker ook op het gebied van competenties.

 

Aan het begin van jouw Panenqa-loopbaan neem je deel aan de PanenqAcademy en krijg je een persoonlijke buddy. Samen zorgen jullie ervoor dat je je ontwikkeldoelen stelt en haalt. Dat is beloofd!

 

 • Persoonlijke begeleiding door ervaren personen
 • Ruim studiebudget
 • Individueel ontwikkel pad, jij bepaalt de route!
 • Uitgebreid scala aan kennissessies en trainingen

Blijf toekomstbestendig

 

Dat de wereld om je heen verandert, is voor jou, als financial, wel duidelijk. Met de komst van robotisering (RPA), artificial intelligence (AI), business Intelligence (BI) etc. weten we één ding zeker: het finance & control vak ziet er over een paar jaar totaal anders uit. Daarom hebben ons volledig gespecialiseerd op het snijvlak van finance en IT, onze dienstverlening is 100% SAP en dus toekomstbestendig. Blijf relevant en sluit je aan bij Panenqa.

De rollen die jij gaat vervullen

 

Bij Panenqa vervul je soms een functie in een SAP implementatie traject.. Vaker zul je rollen vervullen als controller, G/L-account, specialist op crediteuren en debiteuren of als key-user. Wij zijn de enige organisatie een 100% SAP focus heeft. Uniek? Jazeker! En weet je wat leuk is? Bij ons mag je ook anders zijn. Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel.

 

 • HBO/WO opgeleid
 • Affiniteit met Finance, Accounting, Controlling
 • Drive om een uniek resultaat neer te zetten
 • 100% SAP

Interessante opdrachten

 

Wij doen ons uiterste best om jouw werk zo uitdagend mogelijk te maken. Hierbij zorgen we voor uitdagende opdrachten en projecten bij toonaangevende opdrachtgevers in zowel profit- als non-profit organisaties. De afwisseling van de verschillende opdrachtgevers en de juiste begeleiding hierbij maakt jouw werk interessant en boeiend. Daar word je toch enthousiast van? Benieuwd voor welke opdrachtgevers we werken? En naar de ervaringen van onze consultants?

 

Lees dan hier het verhaal van Chris 

 

 • Opdrachten/projecten met een looptijd van ca. 6 maanden
 • Afwisseling in opdrachtgevers
 • Uitdagende opdrachten waar je van groeit!

 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

 

Samen met een hecht team werk je aan uitdagende projecten en bouw je prachtige ervaringen op. Wij streven naar de top binnen onze branche. Daarvoor hebben we jouw tijd, inzet en energie nodig. Maar daar staat natuurlijk een mooi salaris en secundaire voorwaarden tegenover. Omdat we geloven in lange termijn relaties, krijg je bij ons meteen een vast contract voor onbepaalde tijd.

 • Altijd vast contract voor onbepaalde tijd
 • Prima salaris passend bij je ervaring
 • Lease-auto met privé gebruik
 • Goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen
 • Telefoonvergoeding
 • Ruim studiebudget
 • Een werkgever met oog voor jou!

We’re a team

 

Ondanks dat je vaak op locatie bij klanten werkt, sta je er nooit alleen voor. Wij besteden namelijk veel aandacht aan de relatie met je Panenqa-collega’s. Bijvoorbeeld door borrels, tweedaagse trainingen met ‘s avonds sociale activiteiten of onze jaarlijkse Panenqa-reis. Vorig jaar gingen we naar Valencia, nu is Mallorca aan de beurt! Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Please join!

 

Kom jij ons versterken?

Wij halen tijdens elk project het beste uit SAP voor onze opdrachtgevers. Maar we halen vóóral veel uit onszelf. Ben jij klaar om verder te groeien als finance professional? Kom werken bij Panenqa!

Met een hecht team van enthousiaste, ambitieuze finance professionals, zorgt Panenqa dat opdrachtgevers optimaal gebruik maken van SAP. Of het nu gaat om de implementatie, SAP control & finance of testen, wij voeren de nodige procesverbeteringen en functionele aanpassingen door. Wat wij onze klanten beloven? Een korte inwerktijd, parate kennis op hoog niveau, betrouwbaarheid en de bereidheid om kennis te delen met het vaste finance team. Wat wij jou als nieuwe collega beloven? Dat vind je terug in onze vacatures!