Panenqa weet precies wat SAP kan.

U binnenkort ook!

Uw organisatie en medewerkers optimaal gebruik laten maken van SAP!

 

Dat is onze belofte en dat maken we keer op keer waar bij onze opdrachtgevers. En dat valt op! Want kennis trekt kennis aan en daarom biedt Panenqa de beste finance professionals met hoogwaardige kennis van alles dat met SAP te maken heeft. Of het nu gaat om de implementatie, SAP control & finance of testen. U noemt het, wij kunnen het.

 

Wij voeren voor u de nodige procesverbeteringen en functionele aanpassingen in uw SAP-systeem door. Op die manier verlopen processen efficiënter en effectiever. Veel organisaties onderschatten hoeveel winst hiermee te behalen is.

Op zoek naar een SAP professional?

 

Neem contact op

SAP specialist

of finance professional?

Bekijk onze

vacatures

Wij dragen onze kennis over

 

Panenqa helpt gebruikers op de finance afdelingen van onze opdrachtgevers om zo optimaal mogelijk met SAP te werken. Onze kennis dragen we tijdens onze interim opdrachten over aan anderen zodat u ook op de lange termijn profiteert van onze expertise. Daarnaast begeleiden wij uw werknemers ook bij een eventuele SAP implementatie. Consultants van Panenqa zijn ware SAP ambassadeurs die de katalysator zijn in veranderingsprocessen. We accelerate your SAP!

Marktleider in SAP gebruikersondersteuning

 

Wij weten dat interim financials hét verschil maken door SAP kennis en SAP focus. Dankzij deze overtuiging is Panenqa marktleider in Nederland op het gebied van SAP gebruikersondersteuning. Onze mensen zetten zich dagelijks in zodat allerlei organisaties optimaal gebruikmaken van SAP. Dit doen wij met finance professionals  die hun vak uitstekend verstaan en hun SAP kennis op een ongekend hoog niveau hebben ontwikkeld.

Panenqa combineert lef met communicatieve vaardigheden en resultaatgerichtheid

 

Met kennis alleen ben je er niet. Door kennis te combineren met lef, communicatieve vaardigheden en resultaatgerichtheid, voegen we écht iets toe voor onze opdrachtgevers. In ons selectieproces besteden we daarom extra veel aandacht aan deze elementen om er steeds weer voor te zorgen dat onze opdrachtgevers over de beste finance professionals uit de markt beschikken.

 

Het is onze overtuiging dat mensen tot betere resultaten komen als ze veel plezier hebben in hun werk. Vandaar dat we veel investeren in de fun factor van onze organisatie. Dat betekent dat we veel leuke activiteiten organiseren voor zowel medewerkers als opdrachtgevers. Wij noemen dit de P(anenqa) factor!

Het is onze overtuiging dat mensen tot betere resultaten komen als ze veel plezier hebben in hun werk.

Onze partners

 

Wij werken in een kennisintensief onderdeel van onze maatschappij en de ontwikkelingen op technologisch gebied gaan erg snel. Panenqa is continu op zoek naar (technologische) oplossingen voor onze opdrachtgevers. Hierbij gaan we partnerships aan om deze oplossingen succesvol bij onze klanten te implementeren.

 

Partner worden