De P-factor,

met de P van Persoonlijk

Onze inspiratiebron

 

EK voetbal 1976. Tsjechoslowakije staat onverwacht in de finale en speelt tegen West-Duitsland. Na een 2-2 gelijkspel moeten penalty’s de beslissing brengen: wie mag zich straks Europees kampioen noemen?

 

Bij een 4-3 stand in het voordeel van Tsjechoslowakije legt Antonin Panenka aan. Hij kan de wedstrijd beslissen! Panenka is dan 27 jaar oud en zijn land heeft in jaren geen grote prijs meer gewonnen. Een cruciaal moment! En voor velen het moment om onder de druk te bezwijken. Maar niet voor Panenka: in plaats van de bal hard in één van de hoeken te schieten, stift Antonín Panenka de bal door het midden van de goal over doelman Sepp Maier, die al op de grond lag. Tsjechoslowakije won de Europese titel en Panenka staat tot op de dag van vandaag bekend als de maker van één van de beroemdste strafschoppen aller tijden.

 

Panenka staat symbool voor Panenqa: met creativiteit, lef en een goede uitvoering kun je zeer doeltreffend zijn en grote successen behalen, ook onder hoge druk. Dat is wat wij iedere dag bereiken en dat zonder blessures!

 

P-Factor

De P-factor, met de P van Persoonlijk. Dat is wat we bij Panenqa belangrijk vinden voor zowel medewerkers als opdrachtgevers. Het gaat om persoonlijke aandacht. In onze klantbenadering staat het persoonlijk contact dan ook voorop. Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en zij ons! Op die manier ontstaat een langdurige relatie die gebaseerd is op vertrouwen, respect en fatsoenlijk zaken doen.

 

Is dat voldoende voor ons? Nee, we gaan verder. Door evenementen te organiseren met een grote (P)lezier factor worden opdrachtgevers als vanzelf onderdeel van de Panenqa community.

 

Geïnspireerd door ons verhaal? Dan pas je perfect bij ons!

 

Neem contact op