emprover, scrum, agile

SAP implementeren stressvol?

Niet als Panenqa het regelt!

SAP Go Live Support

 

Uw organisatie staat op het punt SAP te implementeren? Dan breekt er een uitdagende tijd voor u en uw organisatie aan! De meeste werknemers zijn niet dol op verandering en dat is nu precies wat er gaat gebeuren: verandering!

 

Dan wilt u terug kunnen vallen op mensen die ware ambassadeurs zijn van die SAP verandering. Professionals die als geen ander weten wat die verandering voor de gebruikersorganisatie betekent. En het liefst vindt u interim personeel dat hun SAP kennis ook nog eens overdraagt op uw medewerkers. Onze consultants bieden u graag support bij Go Live en bij de nazorg van (project) rollen als:

 

  • Tester
  • Testcoördinator
  • Trainer
  • Opleidingscoördinator
  • Verandermanager
  • Procesoptimalisatie

 

Deze rollen combineren met een tijdelijke lijnfunctie? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact op met Rob van de Sanden en bespreek de mogelijkheden.

 

De juiste SAP expert tijdens SAP Go Live

Bent u SAP aan het implementeren of start u daar binnenkort mee? Dan maakt u ongetwijfeld gebruik van een implementatiepartner. Het kan ook zijn dat uw eigen team de SAP-implementatie kan volbrengen. Ook heeft u een team met financials, de zogenaamde eindgebruikers.

 

Tussen eindgebruikers en implementatiepartners zit vaak een gat. De implementatiepartner is functioneel en technisch goed onderlegd, maar mist de ervaring van de eindgebruiker. Daarmee ontbreekt vaak het inlevingsvermogen in de dagelijkse praktijk van de eindgebruiker. Op die manier mist u de beste oplossing vanuit het perspectief van de gebruiker. De eindgebruiker op zijn beurt kent zijn of haar wensen vanuit de praktijk, maar heeft moeite deze op de juiste wijze te vertalen naar de SAP-taal van implementatieconsultants.

 

Panenqa is de brug tussen alle SAP elementen

Door dit gat ontstaan dikwijls tijdverlies, suboptimale oplossingen en frustratie. Door de Go Live expertise en support van Panenqa in te huren voorkomt u dit. Onze SAP interim finance professionals zijn de brug tussen gebruiker en implementatieconsultant. Ze spreken beide talen en functioneren als ambassadeur van het SAP systeem.

 

Kenmerkt dit onze toegevoegde waarde omdat wij een SAP kennispartner zijn? Nee. Wij blinken vooral uit omdat onze consultants het optimale uit SAP halen en weten hoe het systeem voor u kan werken!

 

Deze kracht maakt ons uniek in de markt! Er is simpelweg geen fase of onderdeel van de SAP implementatie of het gebruik, waar wij geen ervaring in hebben! Dat geeft ons de cutting edge die nodig is om over de linies heen te kijken. Dit is met name bruikbaar tijdens de Go Live fase. Op die manier zien wij problemen als eerste en pikken we de signalen op waarmee echte winst is te behalen!

 

Het testen van SAP software voor betere gebruikersacceptatie

Het leidende research- en adviesbedrijf Gartner ontdekte dat managers de businesswaarde van testen onderschatten. Behalve fouten traceren en kwaliteit bewaken is software testen de manier om draagvlak en acceptatie bij uw gebruikers op te halen. Testen levert bovendien de feitelijke stuurinformatie die u nodig hebt zodat uw project niet mislukt!

 

Panenqa is vaak betrokken bij testtrajecten van een SAP-implementatie of upgrade. Hierdoor is ruime ervaring ontstaan op testgebied.

 

Detachering SAP testexperts

Daarom kunt u bij ons via detachering de beste kwaliteit personeel inhuren als het gaat om:

 

  • SAP Testmanagers
  • SAP Testers
  • SAP Testcoördinatoren
  • SAP Testautomatiseerders

 

Of we ook generieke testers leveren? Zeker niet! SAP is ons dagelijks brood en daarom hebben we alleen SAP-testexpertise in huis.

 

Panenqa biedt een uitgebreid SAP trainings- en opleidingsprogramma

Panenqa biedt een uitgebreid SAP trainings- en opleidingsprogramma. De trainingen worden zowel in-house als bij Panenqa gegeven. Maatwerktrainingen zijn mogelijk, maar u kunt ook kiezen uit ons aanbod. Meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak met ons op de locatie van uw voorkeur. Wij lopen alle voordelen van testen en opleiden graag met u door bij een kop koffie.

 

Neem contact met ons op  

Op zoek naar een

SAP professional?

 

Neem contact op

SAP specialist

of finance professional?

Bekijk onze

vacatures