Net afgestudeerd? Wordt Finance trainee en geef je carrière een kick-start!

Geef je carrière een kick-start!

 

Door Rob van de Sanden op 21 april 2021

 

De tijd dat veel HBO- ers en WO-ers afstuderen is weer aangebroken. Een erg leuke tijd voor de meeste studenten, omdat je vanaf nu in de praktijk kunt laten zien wat je op je opleiding hebt geleerd. En ook spannend. Vragen als wat vind ik eigenlijk leuk? en waar ligt mijn talent zijn vaak nog niet beantwoord. Tof om daar de komende jaren achter te komen. Hoe kom je daar nu vlot achter? Daar zijn best wel wat mogelijkheden en instrumenten voor om snel inzichtelijk hebt waar je talent ligt. En als je dat weet? Dan is het een eitje om je vervolgstappen te zetten en je carrière te boosten.

 

 

Traineeship

Bij mij duurde het na mijn afstuderen bijna 10 jaar voor ik erachter kwam dat mijn talent meer bij de omgang met mensen zat dan in de finance-inhoud. Met de wetenschap van nu is het best jammer dat ik de beginjaren van mijn carrière onvoldoende naar mijn talent gewerkt heb.

 

Daarom vind ik het ook des te leuker dat wij als bedrijf momenteel een finance traineeship bieden voor jong-afgestudeerden. Op deze manier kom je er al heel snel achter waar je goed in bent en wat je leuk vind. Als je dit aanspreekt, kun je hier onmiddellijk je CV en motivatie achter laten waarom jij graag aan ons traineeship deel wilt nemen. 

 

Wat houdt zo’n traineeship in?

Bij het traineeship van Panenqa kom je in vaste dienst van Panenqa en wordt je bij verschillende opdrachtgevers gedetacheerd. Op die manier maak je kennis met verschillende aspecten van het Finance & Control vak en raak je betrokken bij diverse projectmatige zaken.

 

Naast je opdrachten volg je trainingen en cursussen in onze Panenqa-academy. Hiermee maak je ook je theoretisch basis nog wat breder. Bovendien is het leuk om met leeftijdsgenoten trainingen te volgen en ’s avonds in het hotel wat biertjes aan de bar te drinken!

 

Start in mei/juni 2021: ready to fly!

Als je nu (of binnenkort) bij ons start dan heb ik goed nieuws voor je: Je eerste opdracht staat al te wachten bij een van onze opdrachtgevers! In deze opdracht ben je enerzijds operationeel bezig, anderzijds kent deze opdrachtgever een aantal processen die geoptimaliseerd kunnen worden. Je mag je met beide aspecten bezig houden. Hierbij werk je nauw samen met een team van nog drie andere Panenqa collega’s, je komt dus in een warm bad terecht.

 

 

Wat kan ik voor je betekenen?

 

Zoals ik hierboven schreef heb ik er zelf een paar jaar over gedaan om erachter te komen wat mijn talent is. Daarom hecht ik er ook aan als oprichter van Panenqa me om jouw ontwikkeling te bekommeren. Weet jij een plekje in ons traineeship te bemachtigen, dan zullen we veel samenwerken. Je mag van me aannemen dat we samen aan de slag gaan jezelf te ontdekken en je carrière een kick-start te geven. Hopelijk ben je er eerder achter dan ik hoe krachtig je kunt zijn.

 

 

Geïnteresseerd geraakt in dit traineeship? Solliciteer dan direct. Je kan hier je CV uploaden of neem contact op met Panenqa, [email protected]

 

Rob (46) is Managing Director bij Panenqa.        

 

 

 

Laatste nieuws