Wil je ook alles weten van controlling in een agile omgeving?

Schrijf je dan nu in voor het Panenqa kennisontbijt van 15 juni 2022

 

Inschrijven

 

Thema

 

Op 15 juni organiseert Panenqa in de Green-Village te Nieuwegein een ontbijtsessie: Controlling in een agile omgeving, hoe doe je dat?

 

Steeds meer organisaties werken scrum/agile. Een heel logische keuze, zeker voor veel ICT projecten. Maar wat voor invloed heeft deze methode op je financiële sturing? Hoe houd je een project ‘in control’ dat iedere twee weken wordt bijgesteld? En waar noch je budget, noch de te verwachten deliverables vast staan?

 

In deze ontbijtsessie geeft Arjen van Leeuwen, Manager Value en Performance bij Alliander, de nieuwste inzichten op controlling gebied.

 

De kennis van scrum/agile is niet meer erg nieuw. De kennis en ervaringen rondom de financiële sturing van dit soort projecten staat daarentegen nog in de kinderschoenen.

 

Arjen van Leeuwen heeft een ruime ervaring binnen de Nederlandse controllingwereld op dit terrein en was grondlegger van het Agile control framework binnen Alliander. Wil jij kennis nemen van de nieuwste controlling inzichten? En ben je een vroege vogel? Schrijf je dan hier onmiddellijk in voor deze ontbijtsessie.

 

Locatie

 

Green Village

Blokhoeve 7

3438 LC Nieuwegein

 

Voor deze bijeenkomst hebben we een inspirerende en tevens praktische locatie geselecteerd: Green Village te Nieuwegein. Een leuke omgeving die makkelijk met zowel auto als openbaar vervoer te bereiken is en waar je makkelijk kunt parkeren.

 

Na de inhoud zit je dus weer snel op de weg naar je huis of naar kantoor, zodat de impact op je werkdag minimaal is.

Schrijf je in voor de netwerkdag

 

Inschrijven

Over onze gastspreker Arjen van Leeuwen

 

Arjen van Leeuwen heeft ruime ervaring in op het snijvlak IT en Finance en was samen met zijn team grondlegger van het Agile Control Framework binnen Alliander.

 

Wij zijn verheugd dat Arjen op 15 juni zijn kennis met jou wil delen. Een unieke kans. Schrijf je daarom nu in via het onderstaande inschrijfformulier. 

 

Inschrijven

 

Programma 15 juni

 

07:30

Ontvangst met ontbijt

 

08:00

Presentatie door Arjen van Leeuwen, Manager Value en Performance bij Alliander en interactieve discussie en gelegenheid tot het stellen van vragen

 

09:30

Einde bijeenkomst

 

Na het inschrijven ontvang je een document met de praktische informatie. 

Schrijf je in voor de netwerkdag

  • Schrijf je hier in voor de netwerkdag, je ontvangt na je inschrijving een e-mail ter bevestiging.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.