Panenqa verhoogt shAPpiness met Emprover®

Panenqa zet emprover in voor verbetertrajecten

 

Door Panenqa op 17 mei 2018

 

Iedere dag zijn medewerkers met collega’s en klanten in contact en moeten ze inspelen op wat zich voordoet. Ze zien veel en weten als geen ander hoe het beter kan met SAP, de administratieve processen, met management informatie of met de onderlinge samenwerking. Doordat men overdag druk is, komen de ideeën op een ander moment. Tot voor kort was er geen handige manier om het SAP verbeterpotentieel centraal aan te pakken. Met de komst van emprover is dat nu voorbij.

 

Daarnaast is vaak niet helder hoe het voorstel wordt opgevolgd, wat de betrokkenheid onder druk zet. Hierdoor blijft praktisch potentieel en innovatiekracht onbenut wat de ShAPpiness drukt.

 

“Wij merken dagelijks dat medewerkers op financiële afdelingen barsten van goede verbeter ideeën, maar dat hun ideeën zelden opgepakt, laat staan gerealiseerd worden” stelt Rob van de Sanden van Panenqa. “Veelal zien organisaties echt wel dat er zaken verbeterd kunnen worden op proces of applicatievlak. Echter zit er onvoldoende sturing op dit proces, worden verbeteringen te versnipperd aangepakt en worden signalen van eindgebruikers die dagelijks me de materie bezig zijn onvoldoende opgevolgd. Wij zijn dan ook erg gelukkig met  Emprover®, welke out-of-the-box gebruikt kan worden bij onze klanten.”

 

Emprover

Emprover® ondersteunt het continue verbeterproces binnen uw organisatie. Goede ideeën of behoeften, aansluitend op uw strategische (adoptie) thema’s, worden gestructureerd opgevolgd tot een gevierd resultaat. Emprover® automatiseert dit verbeterproces middels een platform en een handige app, waarbij de inhoud, taal en stappen voor iedere organisatie op maat wordt ingericht. Emprover combineert de principes van de lerende organisatie met Agile Scrum in een praktisch samenhangend concept. Zo is er veel aandacht voor het zichtbaar maken van een ieders betrokkenheid en bijdrage, iets wat tot voorheen onderbelicht bleef.

 

Voordelen

De voordelen van de emprover software:

 

  • Adoptie- en inrichtingsthema’s benoemen en delen;
  • Eenvoudig ideeën en verbetervoorstellen verzamelen en voortgang bijhouden;
  • Communicatie omtrent verbeteringen en voortgang direct goed inregelen (o.a. met nieuws en polls);
  • Continu verbeteren wordt erg inzichtelijk hetgeen u informatie oplevert om te sturen;
  • Minder vergadertijd.

 

shapiness, scrum, agile, succes, panenqa

 

Emprover in de praktijk

Van de Sanden: “Door gebruik te maken van Emprover® kunnen wij voor onze opdrachtgevers gestructureerd en efficiënt verbeteringen doorvoeren. En, niet onbelangrijk, onze opdrachtgevers kunnen de verbeteringen veel beter meten. Transparantie en focus op resultaat dus. Daar zijn we allemaal bij gebaat”

 

Meer weten? Vraag een van onze finance Professionals of kijk op www.emprover.nl

 

Laatste nieuws