Panenqa Whitepaper

Process Mining

Process Mining, ontvang onze Whitepaper nu in je mail

 

Wat is Process Mining?

 

Het basisidee van Process Mining is dat je data die in informatiesystemen zitten gebruikt om automatisch procesmodellen te construeren, die beschrijven wat er daadwerkelijk gebeurt.

 

Het concept van Process Mining is niet nieuw, aangezien organisaties al geruime tijd data gebruiken voor procesanalyse. Wat Process Mining onderscheidt van oudere methoden is de verbeterde helderheid, waarbij zowel het verloop als de resultaten van het proces (de prestatie-indicatoren) duidelijk worden weergegeven.

 

Opzet Whitepaper

 

Deze whitepaper biedt inzicht in het optimaliseren van financiële processen met behulp van Process Mining. Door praktijkvoorbeelden te delen, informeert het zowel organisaties die geen gebruik maken van Process Mining als diegenen die dat wel doen over de voordelen ervan. Interviews met een diverse groep respondenten, waaronder Finance Managers, CFO’s en Continuous Improvement Analysts, belichten de redenen voor het adopteren van Process Mining, de ervaringen van organisaties ermee, en de mogelijke voordelen.

 

Waarom kiezen sommige bedrijven voor Process Mining terwijl anderen dat niet doen? Welke bedrijven bieden Process Mining-diensten aan en welke stappen moet een organisatie nemen om het effectief te implementeren? Hoe hebben organisaties daadwerkelijk ervaring opgedaan met Process Mining? En tot slot, wat zijn de mogelijke voordelen voor jou? Deze whitepaper beantwoordt deze vragen.

 

Werken bij Panenqa of meer weten over onze diensten?

 

Geïnteresseerd in een carrière bij Panenqa en naar onze openstaande vacatures? Bekijk dan onze vacatures en werken bij Panenqa pagina om een eerste indruk te krijgen! Of neem contact op met Rob van de Sanden op 06-14 03 79 31 voor al je vragen of meer informatie over onze diensten.

 

 

 

 

Ontvang onze whitepaper
Process Mining

 

Downloaden

Stuur mij de Whitepaper Process Mining per mail

  • Vul u gegevens hieronder in en u ontvangt onze whitepaper Process Mining in uw mail.