Panenqa Whitepaper

Process Mining

Process Mining, ontvang onze Whitepaper nu in je mail

 

Data-gedreven de toekomst in? Ja! Natuurlijk

 

Process Mining is een technologie die steeds meer aandacht krijgt. En terecht, want het is een technologische oplossing met veel potentie. Een waardevolle oplossing die toepasbaar is binnen een breed scala aan bedrijfsprocessen en zeker ook binnen de financiële processen.

Des te vreemder is het om te constateren dat veel Financieel managers relatief weinig kennis hebben over de toegevoegde waarde die process mining voor hen kan hebben, laat staan dat men inzicht heeft hoe process mining praktisch toegepast kan worden. Hoogste tijd om de mogelijkheden van process mining in deze whitepaper uiteen te zetten!

 

Opzet Whitepaper

 

Voor deze whitepaper interviewden wij een grote groep van Senior finance Managers en CFO’s over procesoptimalisaties en de (mogelijke) toepassing van Process Mining. Hierbij kwamen zowel Finance Professionals aan het woord die Process Mining reeds hebben geïmplementeerd, maar ook Finance Managers die process mining nog niet in de praktijk hebben gezien.

 

Hoe komt het nu dat sommige organisaties Process Mining hebben geïmplementeerd en anderen niet? Welke aanbieders van Process Mining zijn er? Wat zijn de stappen die je als organisatie zou moeten zetten om het succesvol te implementeren? En misschien het allerbelangrijkste: wat kan je dit opleveren? Zijn vragen die we in de whitepaper beantwoorden.

 

Zijn wij als Panenqa dan expert op het gebied van Process mining? Zeker niet. Wel zien we de toegevoegde waarde van Process Mining en snappen als geen ander dat een datagedreven aanpak bij het optimaliseren van processen leidt tot een effectievere manier van procesverbetering. Wat we nog meer weten? Dat deze technologie de komende jaren steeds vaker toegepast zal worden en dat het daarom goed is er meer over te weten. Ben jij als (Finance) professional ook benieuwd wat het voor jou en je organisatie kan betekenen? Lees dan snel verder en download deze whitepaper.

 

Werken bij Panenqa

 

Geïnteresseerd in een carrière bij Panenqa en naar onze openstaande vacatures? Bekijk dan onze vacatures en werken bij Panenqa pagina om een eerste indruk te krijgen! 

 

 

Meer weten over onze diensten?

 

Neem dan contact op met Rob van de Sanden op 06-14037931 of via [email protected]

 

Rob (46) is Managing Director bij Panenqa. 

Ontvang onze whitepaper
Process Mining

 

Downloaden

Stuur mij de Whitepaper per mail

  • Vul u gegevens hieronder in en u ontvangt onze whitepaper Process Mining in uw mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.