Startersdag 16 mei

De keuzes na je studie

 

Binnenkort studeren veel HBO en WO studenten af. Jij misschien ook? Het afronden van je studie is een mooie mijlpaal en levert je vast een fijn gevoel op. Tegelijkertijd levert het ook een ongemakkelijk of onzeker gevoel op. Want: wat wil ik nu met mijn werkend leven? Wil ik door gaan studeren? Wat is er nu eigenlijk belangrijk in mijn leven?

 

En als je al weet wat je wilt, komt de vervolgvraag: hoe bereik ik dat nu? En hoe ziet de arbeidsmarkt voor Financials eruit?

 

Om die vraag beter te kunnen beantwoorden organiseert Panenqa op 16 mei de Finance & Control startersdag. Rob van de Sanden geeft deze middag inzicht in het Finance en control werkveld, in de verschillende rollen en wat de voor-en nadelen zijn bij het werken voor bijvoorbeeld een groot bedrijf versus een klein bedrijf. Deze middag is speciaal bestemd voor studenten die vrijblijvend hun kennis en inzicht willen vergroten. Met als doel jou keuzes makkelijk te maken.

 

Programma

 

Het programma voor deze middag is als volgt: 

 

14.30 uur: Ontvangst met een echte Bossche bol

15.00 uur: Inzicht in Finance & Control rollen in de markt

16.00 uur: Sollicitatietraining

17.00 uur: Borrel

 

Locatie

 

De startersdag vindt plaats op het kantoor van Panenqa te Den Bosch,
Hambakenwetering 8D.

 

Over Rob van de Sanden

 

Rob is oprichter van Panenqa en kijkt er naar uit je deze middag te begroeten. Hij zal jullie deze middag begeleiden en jullie gesprekspartner zijn. Voordat Rob Panenqa oprichtte was hij werkzaam als Management Accountant voor een internationale multinational, werkte hij als finance consultant bij Deloitte waar hij een veelvoud aan finance projecten en tijdelijk rollen als controller vervulde. Daarna werkte hij als controller voor een private equity gefinancieerde koffiebrander, voordat hij zijn carrière een andere wending gaf.

 

Na 10 jaar als financial gewerkt te hebben, besloot hij zijn passie en talent te volgen: mensgericht werken in de finance kolom. Hij werd headhunter/recruiter bij een werving- en selectiekantoor en begeleidde kandidaten van de ene vaste finance baan naar de andere. In de laatste jaren is hij actief binnen interim finance en consultancy op het snijvlak van finance en ERP. Door al deze ervaringen is Rob uitstekend in staat de verschillen tussen bedrijven, branches en typen functies te duiden.

 

Werken bij Panenqa

 

Geïnteresseerd in een carrière bij Panenqa en naar onze openstaande vacatures? Bekijk dan onze vacatures en werken bij Panenqa pagina om een eerste indruk te krijgen! 

 

 

Schrijf je in door een mail te sturen naar

[email protected]

of app naar

+ 31 (0) 6 14 03 79 31

 

 

 

 

 

Stuur mij de Whitepaper per mail

  • Vul u gegevens hieronder in en u ontvangt onze whitepaper Process Mining in uw mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.