Uitbreiding van ons directieteam: we groeien!

Impuls tot groei voor Panenqa door bundeling krachten op managementniveau

 

Door Panenqa op 19 oktober 2018

 

Wim Seebregts (52) treedt per 1 november toe tot de directie van Panenqa. Met zijn komst beoogt Panenqa een snelle(re) groei van haar organisatie.

 

Panenqa detacheert Finance professionals bij bedrijven die werken met SAP, een unicum in de markt. Organisaties die op tijdelijke basis finance professionals nodig hebben die snel ingewerkt dienen te zijn, zijn bij Panenqa aan het juiste adres. Daarnaast optimaliseert Panenqa SAP bedrijfsprocessen met haar consultants.

 

Oprichting

Rob van de Sanden is oprichter en Managing Director van Panenqa. Hij startte Panenqa vanuit zijn achtergrond als controller en later als manager sales bij een ERP consultancy organisatie. Alles viel op z’n plek toen hij vaststelde dat er een groot gat zit tussen implementatie consultants enerzijds en de eindgebruikers anderzijds. Met zijn ervaring zet hij zich in om SAP processen te optimaliseren en SAP users optimaal te laten werken met SAP. “Dat doe ik nu elke dag”, zegt Van de Sanden. “Mede door mijn brede netwerk en de professionals die ik kon aantrekken, loopt dat heel goed. Reden om naar de toekomst te kijken!”

Toekomst

Per 1 november treedt Wim Seebregts als Managing Director toe bij Panenqa. Seebregts heeft meer dan 20 jaar ervaring in ERP-dienstverlening. Hij bediende klanten in uiteenlopende branches, van ziekenhuizen tot verzekeraars. “2 jaar geleden verkocht ik mijn bedrijf Profource”, vertelt Seebregts. “Ik heb even pauze gehouden, maar wilde nu weer terug het vak in. Bij Panenqa kan ik precies gaan doen waar ik goed in ben en waar ik voldoening uit haal. Ik ga me richten op het aansturen en de kennisontwikkeling van onze mensen. Daarnaast ga ik de partnerrelaties verder vormgeven. Rob kan zich dan volledig focussen op sales en recruitment waardoor we harder en sneller kunnen groeien.” 

 

Zie ook: https://www.computable.nl/artikel/nieuws/carriere/6475452/250449/panenqa-krijgt-co-directeur.html

Laatste nieuws