Afstuderen bij Panenqa

Afstuderen bij Panenqa

 

Door Joeri & Menno op 4 juli 2023

 

Begin dit jaar zijn wij (Joeri & Menno) gestart met het afstuderen binnen Panenqa voor de opleiding Finance & Control. We werden hier met open armen ontvangen!

 

Onze afstudeeropdracht lag vooral in het kader van Power BI. Het doel was om de medewerkergegevens met één druk op de knop zichtbaar en actueel te maken. Dat is gelukt! Het andere deel van onze opdracht was de implementatie van het HR-systeem. Tijdens onze opdracht hebben wij het systeem, Exact Online HR, geïmplementeerd. Helaas was niet iedereen binnen Panenqa hier  tevreden over. Dit betekende dat er het besluit volgde om deze implementatie terug te draaien. Inmiddels werkt Panenqa dan ook weer zoals voorheen gewoon weer met Exact Online. Ondanks dat Panenqa nu weer met het oude systeem werkt was deze transitie zeker leerzaam voor ons!

 

Activiteiten binnen Panenqa

Naast onze leerzame stageopdracht hebben we ook andere gave ervaringen opgedaan. Toen we net waren begonnen aan onze opdracht stond er een tweedaagse in Breda op de planning. Waarbij wij dachten aan twee dagen vol trainingen om onze kennis te verbreden, stond elkaar leren kennen & een borrel ook zeker op de planning! Daarna stond toch wel de gaafste activiteit op de planning, namelijk de skireis. Benieuwd naar deze reis? Lees dan hier meer over onze reis naar Serfaus! ⛷️🍻❄️

 

 

 

Aan de slag bij Panenqa

Met een voldaan gevoel kijken wij terug op de stage bij Panenqa waarin wij veel hebben geleerd in een sociaal en gedreven team. Vanaf september gaan we dan ook beide aan de slag bij Panenqa! We  hopen hier onszelf nog verder te ontwikkelen op het gebeid van finance en kijken uit om erachter te komen naar wat voor soort opdracht het beste bij ons past.

 

 

Geïnteresseerd in werken bij Panenqa of afstuderen?

Lijkt het je gaaf om bij Panenqa aan de slag te gaan of om bij Panenqa af te studeren? Dat kan! Neem dan contact op met onze recruiter Floortje van Ham op 06-34 91 83 98 of met Rob van de Sanden op 06-14 03 79 31. Liever eerst wat meer weten over hoe het is om te werken bij Panenqa? Neem dan een kijkje op onze werken bij Panenqa pagina of vacatures

 

Op de hoogte blijven van al het nieuws en interessante blogs?

Blijf jij graag op de hoogte van de laatste updates? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief onder aan de pagina en houd onze nieuws en blogs pagina goed in de gaten.

Laatste nieuws