Van supermarkt naar een super-bedrijf!

Van supermarkt naar een super-bedrijf!

 

Door Prashant Balla op 17 november 2022

 

Assistent filiaalmanager

Tot afgelopen zomer werkte ik als assistent filiaalmanager bij een landelijk
bekende supermarktketen. En nee, dat was geen bijbaan naast mijn commerciële economie studie, maar mijn vaste baan die ik jarenlang heb uitgeoefend. En waar ik al die jaren erg van heb genoten!

 

Ondanks dat ik jaren met plezier bij de supermarkt werkte, was ik afgelopen zomer toch toe aan een nieuwe impuls en een andere werkinhoud.

 

Toeval bestaat niet

 

Mijn broer werkt als zelfstandig interim finance professional en heeft een verleden bij een van de big-four accountancy kantoren. Ik was dus erg bekend met de finance wereld en dat trok me ook enorm als ik zijn verhalen en ervaringen beluisterde.

 

Maar ja, hoe kom je in een finance baan terecht als je commerciële economie gestudeerd hebt en daarna jaren gewerkt hebt als afdelingsmanager en als assistent filiaalmanager in de supermarkt? En daar was mijn broer!

 

Hij werkte via Panenqa voor een van hun klanten en introduceerde mijn CV bij Panenqa. Nog geen twee dagen later had ik bij hen mijn eerste gesprek, ha ha. Bizar hoe snel dat ging.

 

Na een tweede gesprek en een arbeidsvoorwaardelijk gesprek waren Panenqa en ik er snel uit: ik werd interim finance professional. Wie had dat gedacht?

 

Start bij Panenqa

 

Bij Panenqa voel ik sterk het vertrouwen in mij en in mijn kunnen. Een aantal van mijn karaktereigenschappen sluiten erg goed aan bij Panenqa. En dat is naast mijn finance ambitie, de reden geweest dat Panenqa me heeft aangenomen. Het gaat dan om doorzettingsvermogen, een groot sociaal vermogen, gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden.

 

Net als in het supermarktwezen, geldt ook voor de finance wereld dat kennis weliswaar belangrijk is, maar dat je vaardigheden het verschil maken. Dat merk ik nu ook op mijn huidige opdracht.

 

Training en opleiding

 

Om het kennisdeel op een hoger niveau te brengen volg ik naast mijn werk een opleiding ‘boekhouden’. Nadat ik deze opleiding heb afgerond, ga ik zeker verder studeren! Mijn ambitie is groot en het toffe is dat Panenqa mijn opleiding betaalt.

 

Sociaal

 

Als sociaal dier voel ik me als een vis in het water bij Panenqa. Regelmatig hebben we toffe sociale activiteiten zoals een informele borrel. Ook was laatste nog de trip naar Mallorca. Supergaaf en een ideale manier om mijn collega’s echt goed te leren kennen. Tegen een van onze directeuren heb ik toen ook gezegd dat dit de beste stap in mijn carrière was. Ik ben mijn broer dan ook erg dankbaar dat hij me met Panenqa in contact heeft gebracht.

 

Om het sociale aspect binnen Panenqa nog wat sterker te maken heb ik de tosti-middag geïntroduceerd. Met de collega’s die dan op kantoor zijn maken we heerlijke tosti’s en dat maakt de werkdag extra leuk. Natuurlijk haal ik de ingrediënten hiervoor bij mijn oud-werkgever!

 

 

Toekomst

 

Waar de toekomst me exact gaat brengen weet ik niet, maar dat ik in deze tak van sport verder wil, is me wel duidelijk. Eerst maar eens echt goed worden in finance & control, mijn SAP-kennis vergroten en dan zien we wel weer verder.

 

Ook werken bij Panenqa?

 

Wil je ook werken bij Panenqa? Dat kan! Neem dan contact op met onze recruiter Floortje van Ham op 06-34 91 83 98 of met Rob van de Sanden op 06-14037931.

 

Je CV achterlaten? Dat is de snelste manier! Klik op onderstaande button en laat je CV achter.

 

Solliciteer in één klik!

 

 

Laatste nieuws